Marmara, TOKİ ile tanışıyor
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara-Çınarlı Mahallesi arasında bulunan 225 dönümlük alana toplu konut projesi yapılmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.
Erdek Haber
Yayın: 12 Kasım 2014 - Çarşamba 19:36
Güncelleme: 12 Kasım 2014 19:36
Marmara, TOKİ ile tanışıyor

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara-Çınarlı Mahallesi arasında bulunan 225 dönümlük alana toplu konut projesi yapılmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.
Marmara İlçesinde konut sorununun en üst düzeyde yaşandığını itiraf eden Başkan Aksoy, “Yaşanan sıkıntıdan dolayı ülkemizin değişik yerleşim yerlerinden ilçeye tayini çıkan birçok yöneticimize konut bulmakta sorun yaşıyoruz. Ayrıca ilçenin belirli bölgelerinin SİT alanı kapsamında bulunması konut problemini daha da arttırmaktadır. Yaşanan bu soruna acil çözümler bulmak amacıyla yerel yönetim olarak TOKİ nezdinde çalışma başlattık. Toplu konut projesini Marmara –Çınarlı Mahallesi arasında bulunan ve mülkiyeti hazineye ait olan 225 dönümlük alan üzerine yapmayı planlıyoruz.” dedi.
Aksoy, TOKİ tarafından ilçede başlatılacak olan toplu konut projesinin göçün yaşandığı ilçelerine geri dönüşleri beraberinde getireceğini öne sürdü.

  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

2

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

3

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı

4

Balıkesir'de lodos etkili oldu; deniz taştı, 4 balıkçı teknesi battı

5

BAŞKAN MİRZA, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ ANT İŞEN’İ AĞIRLADI

6

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

7

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU