Marmarabirlik ekip olarak Bursada toplandı
Marmarabirlikin ülke genelindeki bayilerinin satış temsilcileri, sattıkları değeri yakından tanıdı. 250 satış elemanı Bursada konuk edildi.
Erdek Haber
Yayın: 12 Haziran 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 12 Haziran 2013 00:00
Marmarabirlik ekip olarak Bursada toplandı
Marmarabirlik`in ülke genelindeki bayilerinin satış temsilcileri, sattıkları değeri yakından tanıdı. 250 satış elemanı Bursa`da konuk edildi. Marmarabirlik pazarlama ve satış müdürlüğü, satış elemanlarına zeytin çeşitlerini, zeytinyağı ve zeytin ezmesi gibi ürünleri tanıttı, özellikle Gemlik çeşidini diğerlerinden ayıran farklılıklar ile sektörün genel durumunu anlattı. Satış elemanlarıyla, ramazan dönemindeki piyasa koşullarının değerlendirmesi de yapıldı.
GEMLİK ÇEŞİDİNİN FARKI
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, yurt genelindeki bayilerin satış temsilcilerine yönelik ilk kez böylesine geniş kapsamlı bir organizasyon yaptıklarını belirterek, "Sofralık zeytin denince ilk akla gelen güvenilir marka Marmarabirlik`in ülke genelinde 55 civarında bayisi ve yüzlerce satış elemanı var. Öncelikle satış elemanlarının sattıkları ürünü çok iyi bilmeleri gerekiyor. Bu nedenle tüm bayilerimizin satış temsilcilerini Bursa`ya davet ettik ve tesislerimizi gezdirdik. Ürünlerimizi tanıttık. Piyasadaki diğer ürünlerle farkını anlattık kısaca Marmarabirlik`in marka gücünü anlatmış olduk`` dedi.
BU EKİPLE HEDEFE
Başkan Asa, şunları söyledi:
"Biliyoruz ki, Marmarabirlik`in 35 bin tonluk satış hedefine ulaşılmasında en etkin ve etkili yöntem elbetteki bayilerimizin satış temsilcileridir. Hedefimize böyle bir organizasyon sonucunda ulaşabileceğimize inandık. Türkiye`nin en seçkin firmalarının satış temsilcilerinden oluşan 250 kişilik dev bir ekiple yaptığımız toplantıda kendilerine, tüketici tercihlerinin, piyasa hareketlerinin doğru okunması ve bu yönde harekete geçilmesi gerektiği konusunda mesajlar verildi."
Hidamet Asa, Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen ve 35.000 ton satış hedefine inanan ve bayi satış temsilcilerinin de inanmasını sağlayan ``Pazarlama Satış Müdürlüğümüze, yönetim kurulum adına, teşekkürlerimi sunuyorum`` dedi. Ayrıca, bu tür organizasyonları sıklaştırarak, daha çok ürün satmayı ve dolayısıyla daha fazla ürün almayı hedeflediklerini belirtti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

2

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı

3

Balıkesir'de lodos etkili oldu; deniz taştı, 4 balıkçı teknesi battı

4

BAŞKAN MİRZA, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ ANT İŞEN’İ AĞIRLADI

5

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

6

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

7

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı