Marmarabirlik´ten üreticiye 57 milyon lira ödeme
Marmarabirlik ortaklarına, ürün bedellerinin 3. taksitlerinin % 50´sinin karşılığı olan 57 milyon liralık ödeme yapacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Aralık 2020 - Cumartesi 02:59
Güncelleme: 05 Aralık 2020 02:59
Marmarabirlik´ten üreticiye 57 milyon lira ödeme

Marmarabirlik ortaklarına, ürün bedellerinin 3. taksitlerinin % 50´sinin karşılığı olan 57 milyon liralık ödeme yapacak.
Marmarabirlik´te 2020/2021 ürün alım kampanyası devam ediyor.
Ürün bedellerinin 3.taksitlerinin % 50´sinin karşılığı olarak 4 Aralık Cuma günü yapılacak ödeme ile birlikte ortaklara 111,3 milyon TL ödeme yapılmış olacak.
Ürün alımlarına 14 Ekim tarihinde başlayan Marmarabirlik´te ürün bedellerinin ödenmesine devam ediliyor.
4 Aralık 2020 Cuma günü ortaklara, 15-28 Kasım tarihleri arasında teslim ettiği ürün bedellerinin % 50´sinin karşılığı olan 57 milyon TL ödeme yapılacak. Bu ödeme ile birlikte ortaklara toplam 111,3 milyon TL ödeme gerçekleştirilmiş olacak.
Ürün alımlarının başladığı günden, 3 Aralık 2020 tarihine kadar toplam 30 bin ton ve 270 milyon TL tutarından ürün alımı yaptıklarını belirten Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ?2020/2021 Ürün alım kampanyasında 53,500 ton ürün alım planı ve 430 milyon TL alım bütçesi yapılmıştı. Planladığımız şekilde ürün alım ve ödemelerine devam ediyoruz. Ortaklarımız 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 18.00´dan itibaren 3.dilim ödemelerini Ziraat Bankası ATM´lerinden alabileceklerdir.? dedi.
Ürün alımlarının başladığı günden bugüne 18-20 dane olarak toplam 6 bin ton seviyelerinde alımın gerçekleştiğini ifade eden Asa, ?İri dane ürün beklentimizin üzerinde bir miktarda geldi. Bu da önümüzdeki dönem Marmarabirlik´in elini güçlendirecek ve satışların artmasına büyük katkı sağlayacaktır.? şeklinde konuştu. Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret