Marmara´da iftar organizasyonları
Marmara Adalar Beledi-yesi´nin her mahallesinde gerçekleştirilen iftar programı Asmalı Mahallesi ile başladı.
Erdek Haber
Yayın: 08 Temmuz 2015 - Çarşamba 23:19
Güncelleme: 08 Temmuz 2015 23:19
Marmara´da iftar organizasyonları

Marmara Adalar Beledi-yesi´nin her mahallesinde gerçekleştirilen iftar programı Asmalı Mahallesi ile başladı.
Asmalı Mahallesi ile başlayan iftar yemeği, Marmara İlçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi ile sürdü.

Gündoğdu Mahallesine yeni kazandırılan sahil bandının açılışına katılan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, aynı günün akşamı muhtarlık tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı.
İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Aksoy, yeni yapılan sahil bandında hemşerileri ile birlikte oruç açmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, ?Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.? diye konuştu.
Marmara İlçesine bağlı mahallelerde devam eden iftar yemeği etkinliği Topağaç Mahallesi ile devam etti.

/resimler/2015-7/8/2322252058929.jpg
Topağaç Mahallesi sahil bandında verilen iftar programı sonunda kısa bir açıklama yapan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Mübarek Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeklerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Marmara İlçesindeki iftar yemeklerine Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un yanı sıra Marmara Kaymakamı Yakup Güven, Marmara Garnizon Komutanı, Marmara AK Parti İlçe başkanı Sedat Uz, Sedat Uz, mahalle muhtarlarımız ile Topağaç halkı katıldı.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Marmara iftar organizasyonları
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek