Marmara´da Korona denetimi
İçişleri Bakanlığı´nın 81 ile gönderdiği genelge kapsamında Tüm Türkiye´de olduğu gibi Marmara İlçesi´nde de geniş kapsamlı Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
Erdek Haber
Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe 09:43
Güncelleme: 20 Ağustos 2020 09:43
Marmara´da Korona denetimi

İçişleri Bakanlığı´nın 81 ile gönderdiği genelge kapsamında Tüm Türkiye´de olduğu gibi Marmara İlçesi´nde de geniş kapsamlı Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel, İlçe Emniyet Amiri Uğur Balcı ve kolluk kuvvetlerinin katılımıyla, ilçede Covid-19 salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için 19 Ağustos 2020 Çarşamba günü tüm işyerleri denetlendi.
?Sağlık İçin Hepimiz İçin? sloganıyla pazar yerleri, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, çay bahçesi, internet kafe ve berber/kuaför/güzellik merkezi ve benzeri yerler denetlendi.
Görevliler, denetimlerde işyerleri sahiplerine temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemleri ayrıntılı olarak anlattı.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Marmara Korona denetimi
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!