Marmara´da Sünnet Şöleni
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Avşa Adasında düzenlenen toplu sünnetler hakkında yaptığı konuşmasında, Avşa Adasında bu yıl kurulan Sahra Hastanesinde çocukların hijyenik ortamda sünnet edildiklerini açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 13 Ağustos 2015 - Perşembe 17:11
Güncelleme: 13 Ağustos 2015 17:11
Marmara´da Sünnet Şöleni

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Avşa Adasında düzenlenen toplu sünnetler hakkında yaptığı konuşmasında, Avşa Adasında bu yıl kurulan Sahra Hastanesinde çocukların hijyenik ortamda sünnet edildiklerini açıkladı.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Geleneksel Sünnet Şöleni Programı öncesinde bu yıl aralıklı olarak sünnet ettirilen 100 çocuğu hastanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sünnet çocukları ile yakından ilgilenen Başkan Aksoy, çocuklarımızın hijyenik ortamda sünnet olmalarını sağlayan Avşa Sahra Hastanesinin kurulmasında emeği geçen Balıkesir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hakkı Özçoban, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Servet Kocaöz ve Balıkesir (UMKE) Afet Birimi Sorumlusu Mehdi Önalan´a teşekkür etti.
Aksoy, 21 Ağustos 2015 sona erecek olan Marmara Adası Heykel Sempozyumu sonrasında toplu sünnet şöleni için büyük bir organizasyon düzenleneceğinin müjdesini verdi.

Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: Marmara Sünnet Şöleni
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı