Marmaraya kar geliyor
Güney Marmara, bugünden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.
Erdek Haber
Yayın: 20 Aralık 2012 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 20 Aralık 2012 00:00
Marmaraya kar geliyor
Güney Marmara, bugünden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden alınan bilgiye göre, Akdeniz üzerinden gelen yağışlı ve ılık havanın etkisi altında bulunan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova`da bugün ile salı ve çarşamba en yüksek hava sıcaklığı, 12-14 arasında tahmin ediliyor.
Bölge, perşembe gününden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Özellikle yüksek kesimlerde olmak üzere kar yağışının görüleceği Bursa, Balıkesir ve Çanakkale`de hava sıcaklıkları perşembe ve cuma günü 2, Yalova`da ise 4 dereceye kadar düşecek.
Gece en düşük sıcaklıklarının eksi 4`e kadar inmesinin beklendiği Güney Marmara`nın, hafta sonundan itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına gireceği öngörülüyor.
Salı ve çarşamba günleri Balıkesir`de hava sıcaklığı 10-12, Bursa`da 13-14, Çanakkale`de 12-8 derece tahmin ediliyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı