Masa Tenisinde il birincisi olduk
Erdek 18 Eylül Ortaokulu sporcularının başarıları göğsü müzü kabartmaya devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Mayıs 2015 - Salı 14:15
Güncelleme: 19 Mayıs 2015 14:15
Masa Tenisinde il birincisi olduk

Erdek 18 Eylül Ortaokulu sporcularının başarıları göğsü müzü kabartmaya devam ediyor.
Erdek 18 Eylül Ortaokulu Masa Tenisi Takımı Balıkesir'de düzen lenen yarışmalarda il birincisi oldu.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Gençlik Kupası Masa tenisi yarışmaları 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir'de yapıldı.
22 takım ile 71 sporcunun yarıştığı müsabakalarda, Ramazan Vişne, Soykan Yayla ve Umut Bilgin'den oluşan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, final grubu maçları sonucunda takım olarak il şampiyonu oldu.
Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Hoşafçı yönetiminde yarışmalara katılan masa tenisi takımımızdan bireysel maçlar sonucunda Ramazan Vişne İl Birincisi, Soykan Yayla İl Üçüncüsü, Mehmet Çiçek de kendi yaş grubunda İl Üçüncüsü oldu.

  • Salı 12.7 ° / 1.2 ° false
  • Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
  • Perşembe 7.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

SON DURAK… OTOBÜS BEKLERKEN HAYATINI KAYBETTİ

2

Maçın ardından

3

Bandırmaspor-Iğdırspor maçından gol sesi gelmedi

4

VEFA SOFRASI: ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

5

BANDIRMA’DA DUYGU DOLU GECE

6

Dr. Selim Panç: “Kalbiniz tektir, onu iyi koruyun”

7

ERDEKSPOR EVİNDE KAYIP