MEB Genel Müdürü Güngör incelemelerde bulundu
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Genel Müdürü Celil Güngör ve Daire Başkanı Oktay Kılıç ilçelerimizde bulunan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ağustos 2015 - Salı 20:33
Güncelleme: 18 Ağustos 2015 20:33
MEB Genel Müdürü Güngör incelemelerde bulundu

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Genel Müdürü Celil Güngör ve Daire Başkanı Oktay Kılıç ilçelerimizde bulunan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen´in eşlik ettiği ziyaretlerde önce İlkokul Öğretmeni Alibey Kudar tarafından kurulan Tahtakuşlar Etnografya Müzesi ziyaret edildi.

/resimler/2015-8/18/2046154856929.jpg
Balıkesir Edremit M.E.B. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne giden Genel Müdür Celil Güngör, Daire Başkanı Oktay Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Erdoğan Aslantaş´ın eşliğinde Edremit Hamiyyet-Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret edip incelemelerde bulundular.
Daha sonra Burhaniye´ye geçen Genel Müdür ve beraberindekiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen´ in de eşlik etiği Pelitköy Mahallesinde yapılan Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Rehberlik ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde incelemelerde bulundu.
Balıkesir de 3. BİLSEM´in açılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz, Genel Müdür Celil Güngör´e bu merkezin açılabileceği binaları tanıtıp binalar hakkında bilgi verdi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi