Mecliste konuşuldu
?Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı yıllardır işlevsiz?
Erdek Haber
Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı 22:09
Güncelleme: 17 Ağustos 2021 22:09
Mecliste konuşuldu

Erdek Belediye Meclisi´nin ağustos ayı toplantısında, gündem dışı yapılan konuşmalarda, ?Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı?nın etkin duruma getirilmesi istendi.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Belediye Meclis Üyesi Huri Güven, son aylarda, yaygın medyada sık sık Erdek Körfezi´ndeki müsilaj sorununun abartılı biçimde gündemde tutulduğunu belirterek, bu duruma Erdek´in sessiz kaldığını dile getirdi.
Belediye Başkanı Burhan Karışık da, yaygın medyanın birçok organında Erdek Körfezi´ndeki müsilaj sorununun, abartılarak işlenmesini kasıtlı gördüğünü vurguladı.
Meclis üyeleri, ?Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı?nın yıllardır bir tabela vakfı olmaktan ileri gidemediğine dikkati çekerek, ?Bu vakfı yeniden canlandırmalıyız, ya da aynı amaca yönelik başka bir kuruluşu yaşama geçirmeliyiz? görüşünde birleştiler.
Belediye Başkanı Karışık, konuyla yakından ilgileneceğini belirtti.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Mecliste konuşuldu
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

2

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

3

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı

4

Erdek Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

5

BANDIRMA’DA DENETİMLER 2026 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

6

İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal’dan Erdek’e Eğitim Ziyareti

7

Bandırma’ya Avrupa standartlarında altyapı: 200 bin kişiye hizmet verecek