Mekin ve Tezeren ile gün batımında söyleyişi
Türk sinemasının iki ünlü oyuncusu Ahmet Mekin ve Erol Tezeren, Erdek Belediyesi eski başkan vekili Hasan Yapakçı, Ocaklar Mahallesi’ndeki Şaban Filiz’in turistik işletmesinde bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Erdek Haber
Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba 20:15
Güncelleme: 22 Eylül 2021 20:15
Mekin ve Tezeren ile gün batımında söyleyişi

Türk sinemasının iki ünlü oyuncusu Ahmet Mekin ve Erol Tezeren, Erdek Belediyesi eski başkan vekili Hasan Yapakçı, Ocaklar Mahallesi’ndeki Şaban Filiz’in turistik işletmesinde bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı’nın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Yeni Erdek Gazetesi sahibi Mehmet Ertan da hazır bulundu. Günbatımında gerçekleşen söyleşiye, uduyla seslendirdiği şarkılarıyla Güven Alpaslan da renk kattı.
“Yeşilçam efsanesi” Ahmet Mekin, bir ülkenin kalkınması ve uluslararası düzeyde ses getirmesi için üç önemli etkenin sanat, spor ve bilim olduğuna dikkati çekti. Mekin, ülkemizde sanat ve sanatçının gereken önemi görmediği inancında olduğunu belirtti.
Mekin ve Tezeren, yılardır yaşadıkları Erdek ve Ocaklar’da çok mutlu olduklarını vurgularken, sinemada yaşadıkları anıları da dile getirdiler
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Mekin Tezeren batımında söyleyişi
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza