Mekin´in doğum günüydü
Erdek Belediye Başkanı Sarı ve başkan vekili Yapakçı: ?Ahmet Mekin, Ocaklar´ın markası, Yeşilçam´ın gururudur?
Erdek Haber
Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı 12:21
Güncelleme: 20 Ağustos 2019 12:21
Mekin´in doğum günüydü

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve Belediye Başkan Vekili Mühendis Hasan Yapakçı, 1980 yılından bu yana Ocaklar´da yaşayan oyuncu Ahmet Mekin ile buluştu. Sarı ve Yapakçı, ?Ahmet Mekin, Ocaklar´ın bugün bir marka turizm beldesi durumuna gelmesindeki payı büyüktür? dediler.
Başkan Sarı, sanatçı kimliği taşıyanların topluma sevgiyle yaklaşmaları ve onlara öncülük etmeleri gerektiğinin altını çizerek, ?Ahmet Mekin, bunun en güzel örneğini vermektedir. Mekin, Yeşilçam´ın gururudur? dedi.
Başkan vekili Yapakçı, 1980 yılından beri Ocaklar´da yaşayan Mekin´in gerçek dostluğunun kendisi için çok önemli olduğuna işaret ederek, ?Ahmet ağabey, her sanatçıda görülmeyen bir özellik olan mütevazılığa sahip. Kimseyi kırmıyor ve sürekli vatandaşlarla iç içe bir yaşam sürüyor? diye konuştu. 

Erdek Belediye Başkanı Sarı ve başkan vekili Yapakçı: ?Ahmet Mekin, Ocaklar´ın markası, Yeşilçam´ın gururudur?
Sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Mekin de, Ocaklar´da yaşamaktan mutlu olduğuna dikkati çekerek, ?Burada çok huzurlu bir yaşam sürüyorum. Yürüyorum, denize giriyorum. Gerçek dostlarla iç içeyim? dedi.
Sarı ve Yapakçı, 17 Ağustos´ta doğan Mekin´in doğum gününü de kutladılar.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Mekin doğum günüydü
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

2

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

3

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

4

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

5

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

6

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!

7

Erdek’te yaz Kur’an Kursları coşkulu bir programla sona erdi