Mert Örs meclis üyesi adayı oldu
CHP Erdek Gençlik Kolları eski Başkanı Mert Örs, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Erdek Belediyesi Meclis üyeliği için Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) aday oldu.
Erdek Haber
Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi 22:19
Güncelleme: 16 Mart 2024 22:19
Mert Örs meclis üyesi adayı oldu

CHP Erdek Gençlik Kolları eski Başkanı Mert Örs, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Erdek Belediyesi Meclis üyeliği için Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) aday oldu.

Kapıdağ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi web tasarım mezunu 1999 doğumlu olan Mert Örs, 5 yıl boyunca CHP Erdek Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunurken 1 ay önce partisinden istifa etmişti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Belediye Meclis üyeliği adaylığı ile gazetemize konuşan Mert Örs, sivil toplum kuruluşları ve derneklerde başarıyla görev yaptığını belirtirken, Belediye Meclis üyeliğinin el kaldır-indir den ibaret olmadığına vurgu yaptı.

Erdek sevdalısı olduğunun altını çizen Mert Örs, “Bir yerde kötü bir şey varsa biz karşısındayız.” dedi.

Seçildiği takdirde Meclis toplantılarında halkının menfaatleri doğrultusunda sıkça soru önergesi vereceğini paylaşan Mert Örs “Erdek halkının refahı için çok çalışacağım” diyerek sözlerine ekledi.

Haber: Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: meclis üyesi adayı
  • Cumartesi 29.7 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Pazar 29.5 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.8 ° / 15.2 ° false
1

Erdek Zeytin Kooperatifi'nde rekolte bildirimi 15 Eylül'de başlıyor

2

Damlama sulamalı kenevir tarlasına jandarma baskını

3

Kırsal mahallelere salça makinesi dağıtıldı

4

Çakıl Mahallesi’nden Boğaziçi’ne Uzanan Başarı Öyküsü

5

TOBB’un eğitime katkısı Erdek’te hayat buldu

6

Paşalimanı’nda elektrik altyapısına kapsamlı bakım

7

Avşa’da Coğrafi İşaretli Adakarası Üzüm Hasadı Coşkusu