Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Metin Elitok, DEVA için CHP’yi işaret etti

Metin Elitok, DEVA için CHP’yi işaret etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan yardımcılarından CHP Balıkesir 3. sıra Milletvekili Adayı Burak Dalgın seçim çalışmaları için Erdek’e geliyor.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Metin Elitok, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri nedeniyle saha çalışmalarını yürüten Balıkesir Milletvekili adayı Burak Dalgın’ın 3 Mayıs Çarşamba günü ilçemize geleceğini söyledi. 
Milletvekili adayı Burak Dalgın’ın ziyaretinin DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyareti ile başlayacağını söyleyen DEVA Partisi İlçe Başkanı Metin Elitok ziyaret programının; esnaf, ilçemiz yerel gazeteleri, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, CHP Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek Belediye Başkanı, diş hekimleri, Erdek Ticaret Odası, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kafkas Limited Şirketi ziyareti ile devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Burak Dalgın kimdir? 1978’de Bursa’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği (lisans) ve Harvard Business School MBA (işletme yüksek lisans) mezunu. Kariyerine Koç Topluluğu’nun erken aşama teknoloji girişim yatırımlarında başladı. Daha sonra McKinsey danışmanlık firmasının New York ve Boston ofislerinde yöneticilik yaptı. 2008’de Türkiye’ye döndü. Orta ve Doğu Avrupa’yı kapsayan iki girişim sermayesi fonu yönetmektedir. Türkiye’nin muhtelif yerlerindeki yatırımlarıyla yeni fabrikalar açılmasına ve binlerle ifade edilen istihdam oluşturulmasına öncülük etti. Yatırımlarından biri Harvard Üniversitesi’nde vaka çalışması olarak okutulmaktadır. Türkiye ve Avrupa ülkelerinde çeşitli şirketlerde ve sivil toplum kuruluşlarında (EDAM düşünce kuruluşu, Keiretsu melek yatırım ağı) yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. TEV yurtdışı bursiyeri ve Eisenhower Fellow’dur. 

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Metin Elitok işaret
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false