Metruk eve sahipsiz 3 can dost sahip çıktı
Bandırma Hacıyusuf Mahallesi Yalı Sokak´taki metruk ev, mal sahibi tarafından ilgilenmeyince zamana yenik düştü ve yıkılmaya yüz tuttu.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Haziran 2021 - Cuma 20:34
Güncelleme: 04 Haziran 2021 20:34
Metruk eve sahipsiz 3 can dost sahip çıktı

Bandırma Hacıyusuf Mahallesi Yalı Sokak´taki metruk ev, mal sahibi tarafından ilgilenmeyince zamana yenik düştü ve yıkılmaya yüz tuttu.
Yalı Sokak adından da anlaşılacağı gibi zamanında denizin hemen yanı başında denizle adeta iç içe olan deniz manzaralı 2 katlı ahşap ev, mal sahibi dâhil kimse ilgilenmeyince sokak köpekleri eve sahip çıktı. Evin önünden geçenlerin ilgi odağı olan 3 sevimli köpek fotoğraf çekenlere de poz vermeyi ihmal etmiyor. Yıkılmaya yüz tutan evi sahiplenen köpekleri Mehmet Hanaylı isimli hayvan sever et ve kemikten oluşan yiyecek vererek doyuruyor.
3 sevimli can dostun artık sokak değil ev köpeği olduklarını söyleyen Hanaylı, can dostların evi sahiplendikleri için bir yerde tinercilerden de koruduklarını dile getirdi.
Hayvan sever Mehmet Hanaylı, kışı geçirdikleri evi sahiplenen köpekleri doyurduğu gibi diğer köpekleri de doyurmaya devam edeceğini söyledi.
Haber: Erdem Özcan

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret