,
Bugün, 22 Mayıs 2025 Perşembe

Mevsimlik işçi yaşama veda etti

Mevsimlik işçi yaşama veda etti

Mevsimlik işçi, kümes yatakhanede kendisini asarak intihar etti.

Mevsimlik işçi, kümes yatakhanede kendisini asarak intihar etti.
Bandırma´ya bağlı Yeni Yenice mahallesinde meydana gelen intihar olayında Mehmet İmre (44) mevsimlik tarım işçisi kendisini asarak intihar etti.
Yeni Yenice´de mevsimlik işçilerin yatakhane olarak kullandıkları tavukhaneye gelen yakınları buldu.
Öğle saatlerinde tavukhaneye gelen mevsimlik işçiler Mehmet İmre´nin kendisini asmış olduğunu görmeleri üzerine jandarmaya haber verdiler.
Savcılık intihar ile ilgili olarak soruşturmayı derinleştirirken Mehmet İnce´nin cansız bedeni savcılık talimatı ile önce Bandırma Devlet Hastanesi morguna, ardından kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.
Urfa´dan Yeni Yenice´ye mevsimlik işçi olarak gelen grubun içinde bulunan Mehmet İmre, Bursa Adli Tıp Kurumu´ndaki otopsi incelemesi ardından cenazesi memeleketi Urfa´ya gönderildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 31.6 ° / 14 ° Güneşli
  • Cuma 31.4 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.2 ° / 15.1 ° Güneşli