Mevsimlik işçi yaşama veda etti
Mevsimlik işçi, kümes yatakhanede kendisini asarak intihar etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Eylül 2016 - Cumartesi 10:23
Güncelleme: 24 Eylül 2016 10:23
Mevsimlik işçi yaşama veda etti

Mevsimlik işçi, kümes yatakhanede kendisini asarak intihar etti.
Bandırma´ya bağlı Yeni Yenice mahallesinde meydana gelen intihar olayında Mehmet İmre (44) mevsimlik tarım işçisi kendisini asarak intihar etti.
Yeni Yenice´de mevsimlik işçilerin yatakhane olarak kullandıkları tavukhaneye gelen yakınları buldu.
Öğle saatlerinde tavukhaneye gelen mevsimlik işçiler Mehmet İmre´nin kendisini asmış olduğunu görmeleri üzerine jandarmaya haber verdiler.
Savcılık intihar ile ilgili olarak soruşturmayı derinleştirirken Mehmet İnce´nin cansız bedeni savcılık talimatı ile önce Bandırma Devlet Hastanesi morguna, ardından kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.
Urfa´dan Yeni Yenice´ye mevsimlik işçi olarak gelen grubun içinde bulunan Mehmet İmre, Bursa Adli Tıp Kurumu´ndaki otopsi incelemesi ardından cenazesi memeleketi Urfa´ya gönderildi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü