MHP'li Ay, By-Pass oldu
MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, kalbinden By-Pass ameliyatı geçirdi. Haziran 2009 tarihinden bu yana MHP Erdek İlçe Teşkilatında, ilçe sekreterliği görevini yürüten Kara Kuvvetlerinden emekli Emekli Astsubay Haluk Ay
Erdek Haber
Yayın: 02 Şubat 2012 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 02 Şubat 2012 00:00
MHP
MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, kalbinden By-Pass ameliyatı geçirdi.
Haziran 2009 tarihinden bu yana MHP Erdek İlçe Teşkilatında, ilçe sekreterliği görevini yürüten Kara Kuvvetlerinden emekli Emekli Astsubay Haluk Ay, geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı şikayetiyle Bursa`ya gitti.
Daha önceki yıllarda da kalbinden anjiyo olduğu öğrenilen Ay, kalbinden muayene için gittiği Bursa Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi`nde yapılan muayenesinde kalbinin 3 damarının tıkalı olduğu tespit edildi.
Hastanenin kardiyolog doktorları tarafından yaklaşık 2 saat süren By-Pass ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alınan Haluk Ay`ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.
Yoğun bakım ünitesinden normal odaya dün alındığı öğrenilen Haluk Ay, Erdek`e döndüğü gibi aktif siyasi yaşamına son noktayı koyacağını açıkladı.
Yeni Erdek Gazetesi olarak, Haluk Ay`a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Cenab-ı Hak`tan acil şifalar dileriz.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

2

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ

3

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0

4

CHP’den Erdek programı: Serkan Sarı ve Ensar Aytekin örgütle buluştu

5

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

6

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

7

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ