MHP ilçe başkanı Bağcı, başarılı sporcuyu kutladı

MHP ilçe başkanı Bağcı, başarılı sporcuyu kutladı

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapılan Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışmalarından iyi derecelerle dönen 2024 Olimpiyatları Aday Adayı Milli Sporcumuz Aleyna Karaca´yı kutl

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Ocak 2021 tarihinde İstanbul´da yapılan Çoklu Branşlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yarışmalarından iyi derecelerle dönen 2024 Olimpiyatları Aday Adayı Milli Sporcumuz Aleyna Karaca´yı kutladı.
Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü sporcularının Erdek Kapalı Spor Salonu´nda devam eden antremanlarını izleyen MHP İlçe Başkanı Fatih Bağcı ve yönetimi, sporcumuz Aleyna Karaca´yı başarısından dolayı kutlayıp hediye vererek onurlandırdı.
Aynı zamanda sporcuları Olimpiyatlara hazırlayan Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan´ı da kutlayan MHP İlçe Başkanı Bağcı, sporcuların her zaman destekçisi olacaklarının belirterek bir süre Gülhan ile sohbet ettikten sonra salondan ayrıldı.
Haber: Tuncay Ertan