Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MHP adayı Nazlıoğlu projelerini açıkladı

MHP adayı Nazlıoğlu projelerini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek Belediye Başkan adayı, Z. Haluk Nazlıoğlu, ilçeye gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerinden bir kısmını paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek Belediye Başkan adayı, Z. Haluk Nazlıoğlu, ilçeye gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerinden bir kısmını paylaştı.
Erdek`e bugüne kadar yapılmayanların yapılacağı sözünü veren Nazlıoğlu, dikkat çeken çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu, yaptığı açıklamada "Ben Erdek`li vatandaşlarımıza, bugüne kadar yapılmayanları yapmayı vaat ediyorum." dedi.
Nazlıoğlu, Erdek ilçe merkezine 32 yıl önce inşa edilen şehirlerarası otobüs terminalinin Güney Marmara`nın önemli turizm bölgesi olarak nitelenen Erdek`e kesinlikle yakışmadığını söyledi.
Nazlıoğlu, 30 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimleri kazanmaları halinde, sıradaki ilk çalışmasının ilçe merkezinde bulunan şehirlerarası otobüs terminalini şehir dışına çıkartmak olduğunu ifade etti.
Erdek`ten nüfusu daha az olan çevre ilçelerde dahi kapalı Pazar yerleri bulunduğuna dikkat çeken MHP`nin Erdek Belediye Başkan Adayı Nazlıoğlu, "Kapalı pazar yerine ilçemizde de ihtiyaç vardır." dedi.
Şehir merkezinde kalan 18 Eylül İlçe Stadının imar planında pazar yeri olarak ayrıldığını hatırlatan Nazlıoğlu, bu alana kapalı Pazar yeri inşa etmeyi düşündüğünü sözlerine ekledi.
Nazlıoğlu, açıklamasının devamında şöyle konuştu: "Tüm özelliğini yitirmiş hal binası yıkılıp, ilçe dışına taşınacak. İmar planında otogar olarak ayrılan alana modern otogar inşa edeceğiz. Mevcut otogarda faaliyet gösteren esnaflarımızın mağdur olmamaları için onların kazanılmış hakları göz önüne alınıp, faaliyetlerini yeni yapacağımız modern otogarımızda devam edecekler. Erdek`e bir kültür merkezi kazandırmayı hedef koydum. İlçem halkına kazandıracağım kültür merkezi bünyesinde, nikah salonu, tiyatro salonu, sinema salonu, konferans salonu ve cafeler bulunacak. Kültür Merkezimiz peyzaj düzeni ve mimari yapısıyla bölgemizde tek olacak. Erdek Futbol sahası imar planındaki yeri Gedeve Bölgesi`ne taşınacaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı