Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

MHP Milletvekili adayı Öztürk'den Davran'a ziyaret

MHP Milletvekili adayı Öztürk

MHP Balıkesir Milletvekili adayı Özkan Öztürk, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran'ı ziyaret etti.

MHP Marmara İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek 28. dönem MHP Balıkesir Milletvekili adayı olan Özkan Öztürk Erdek'e geldi.  

MHP Balıkesir Milletvekili 8. sıra adayı Özkan Öztürk, ziyaret ettiği MHP Erdek İlçe Teşkilatında MHP İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

Ziyarette, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekilliği seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunuldu. 

Milletvekili adayı Öztürk, Erdek ve Marmara'yı bir bütün olarak gördüklerini söyleyerek "Erdek ve Marmara Adası'nı biz bir bütün olarak görüyoruz. Seçim çalışmaları kapsamında tüm Kapıdağ'ı ve Marmara'yı kucaklayacağız, kapı kapı gezeceğiz. Seçimlerde tüm halkımızdan partimize destek verilmesini talep edeceğiz." dedi. 

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran’da, milletvekili adaylığı sürecinde Öztürk'e başarılar dileyerek, “Partimizi Balıkesir'de hedeflenen başarıya ulaştırmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Adayımız Özkan Öztürk'e teşekkür ediyor başarılar diliyorum.” dedi. 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı