MHPye uygulanan sansüre isyan etti
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Habertürk televizyonundaki bir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haberine müdahale ettiği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Şubat 2014 - Cuma 12:00
Güncelleme: 07 Şubat 2014 12:00
MHPye uygulanan sansüre isyan etti
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Habertürk televizyonundaki bir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haberine müdahale ettiği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.
Erkul, Başbakan Erdoğan`ın, MHP`ye ve Sayın Genel Başkanımıza yönelik sansür girişiminin kabul edilemez olduğunu söyledi.
Erkul "Bu uygulamayla Erdoğan`ın sadece devlete, yargıya, emniyete, MİT`e sirayet etmediği, medya ve sermayeyi de kendi çıkarları için esir ettiği açıkça anlaşılmaktadır" ifadelerini kullandı.
Erkul, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Tayyip Erdoğan`ın çiftliğine dönen Türkiye`de, medya ve sermaye güçlerinin yanı sıra etrafından eksik edilmeyen istihbarat araçları ile kuşatılan Milliyetçi Hareket Partisi her daim gerçek bir iktidar alternatifi, millet adına hesap soracak milli güç merkezi olarak varlığını korumaya, doğru bildiği yolda yürümeye devam edecektir. Tayyip`in medyasının görmediğini büyük Türk milleti elbette ki görmektedir. Son dönem kırdığı ceviz bini aşan AKP`nin biletini kesmek için MHP`nin iktidara uzanacağı günler yakındır."
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı