Milletvekili Kırcı, Borsada
?Balıkesir başta olmak üzere tarım topraklarımızı korumalıyız?
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Ağustos 2017 - Perşembe 19:39
Güncelleme: 10 Ağustos 2017 19:39
Milletvekili Kırcı, Borsada

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Ticaret Borsası´nı ziyaret etti.
AKP Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ile birlikte borsaya gelen Kırcı, burada, elektronik ürün satış salonundaki satışı izledi.
Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) Bandırma Şube Müdürü Suat Ünlü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bandırma Şube Müdürü Osman Sefa Uyar´ın da hazır bulunduğu toplantıda ilk konuşmayı yapan Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Türkiye´nin en kaliteli buğdayının Polatlı ve Bandırma yöresinde yetiştiğini vurgularken, Tarım Bakanlığı´ndan da tarım üretimini artırıcı politikalar beklediklerini belirtti. Bandırma Ticaret Borsası´nın sürekli kendini yenilediğine dikkat çeken Sezgin, ?En geç dört yıl içinde lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsacılığına geçmeyi hedefliyoruz? dedi.
Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı da konuşmasında, ülkemiz çiftçisinin tüm zorluklarına karşın üretim yapmaya çalıştığını vurgularken, şunları söyledi:
?Balıkesir ilindeki tarım toprağı çok değerli. Çiftçiler, tarımı bilinçli yapmalı, biz siyasetçiler de onlara her çeşit desteği sağlamalı, ürünlerimizi markaya dönüşmesini gerçekleştirmeliyiz. Eski tarım bakanımız, ?Balıkesir´de, Bandırma´da bir karış tarım toprağının betonlaşmasına karşıyım´ demişti. Bu söze ben de katılıyorum. Başta Balıkesir olmak üzere ülkemizdeki tarım topraklarımızı korumalı, sonra da kaliteli üretimi artırmaya çalışmalıyız.?
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Milletvekili Kırcı Borsada
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cuma 11.5 ° / 3.2 ° false
1

Üniversitede çorba polemiği büyüyor: Rektörlükten hijyen çıkışı

2

Büyükşehir Tüm Birimleriyle Kışa Hazır

3

Başkan Mirza: “2024 yılından borcumuz kalmadı”

4

Bayraktar, saydam gösteri yapacak

5

Mirza’dan çeşitli açıklamalar

6

BANÜ’de çorba dağıtımına Öztaylan engeli!

7

Erdek Zeytinciliği İçin Ortak Akıl Buluşması