Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Canbey, gençlerle birlikte çiğ köfte yoğurdu

Milletvekili Canbey, gençlerle birlikte çiğ köfte yoğurdu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’de 12 gün aralıksız süren 2023 yılı Bütçe Kanunu görüşmelerinin tamamlanmasının hemen ardından Balıkesir’e geldi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’de 12 gün aralıksız süren 2023 yılı Bütçe Kanunu görüşmelerinin tamamlanmasının hemen ardından Balıkesir’e geldi. Balıkesir’de üniversite okuyan öğrencilerin evine misafir oldu, onlarla birlikte çiğ köfte yoğurdu, sohbet etti. 
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası öğrencilere verdiği müjdeyi de hatırlatan Milletvekili Canbey; “Her daim gençleri ve öğrencileri düşünen bir lidere sahibiz. Son kabine toplantısında da kredi yurtlar kurumu burs ve kredileri ile ilgili müjdeler verdi. Bu yıl itibariyle lisansta 850 lira olan bursu 1250 liraya, yüksek lisansta 1700 liradan 2500 liraya, doktora da 2550 liradan 3750 liraya çıkartılmıştır. Tüm öğrenci kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun. TBMM Genel Kurulunda Bütçe Kanunu görüşmeleri öncesindeki haftada, kredi almış öğrencilerin sadece anapara ödemesini sağlayan kanun düzenlemesini de hayata geçirmiştik. Her daim öğrencilerimizin yanındayız.” dedi. 
Haber Merkezİ
 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı