Milli Eğitim ve Halk Eğitim´e yeni atamalar
Geçtiğimiz günlerde Ömer Ceylan´dan boşalan Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Erbil Camgöz´ün vekaleten atanmasının ardından, şube müdürlüklerine ise Arif İriş ve Ümit Oktay vekaleten getirildiler.
Erdek Haber
Yayın: 09 Eylül 2016 - Cuma 17:07
Güncelleme: 09 Eylül 2016 17:07
Milli Eğitim ve Halk Eğitim´e yeni atamalar

Bandırma Kaymakamı ve Erdek Kaymakam Vekili Tuncay Sonel´in araştırmaları ve değerlendirmelerine paralel olarak göreve getirilen şube müdürlerinin, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılının hazırlıklarını sürdürdüğü belirtildi.
Erdek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevlendirilen Arif İriş´in daha önce Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünü vekaleten yürüttüğü bildirildi. Diğer şube müdürü Ümit Oktay´ın ise son olarak Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde şef olarak görev yaptığı öğrenildi.

HALK EĞİTİM´E YENİ MÜDÜR
Öte yandan, Yusuf Bayrak´tan boşalan Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne de Bekir Alkan vekaleten atandı. Daha önce Van´ın Çatak ilçesi ve İstanbul´da görev yaptıktan sonra Erdek´e gelen, son olarak da Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapan Alkan, ?Şimdi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde en iyi hizmeti vermeye çalışacağım? dedi.
Önder Balıçı-Taygun Ertan

  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0

2

CHP’den Erdek programı: Serkan Sarı ve Ensar Aytekin örgütle buluştu

3

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

4

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

5

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

6

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

7

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA