Milli Güreşçi Yasemin, Büyükşehir Belediyespor’da
Türkiye’nin; Avrupa ve Dünya Şampiyonu, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 3. ilk kadın güreşçisi olarak adını tarihe yazdıran Balıkesirli Milli Sporcu Yasemin Adar, spor kariyerine Balıkesir Büyükşehir Belediyespor çatısı altında deva
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ekim 2021 - Perşembe 21:25
Güncelleme: 14 Ekim 2021 21:25
Milli Güreşçi Yasemin, Büyükşehir Belediyespor’da

Türkiye’nin; Avrupa ve Dünya Şampiyonu, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 3. ilk kadın güreşçisi olarak adını tarihe yazdıran Balıkesirli Milli Sporcu Yasemin Adar, spor kariyerine Balıkesir Büyükşehir Belediyespor çatısı altında devam edecek. 
Balıkesir’in yurtiçi ve yurtdışındaki milli gururu 2013 Akdeniz Oyunları Şampiyonu, 2016-17-18-19 Avrupa Şampiyonu, 2017 Dünya Şampiyonu, 2018 Dünya 2. si, 2020 Avrupa 2. si, İslam Oyunları Şampiyonu, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 3. sü Yasemin Adar, Büyükşehir Belediyespor bünyesinde spor kariyerine devam edecek. 
Milli sporcu Yasemin Adar’ın, Büyükşehir Belediyespor çatısı altında kariyerine devam edeceği müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Yasemin Adar artık Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu olarak kariyerine devam edecek. Bunlar tesisle, antrenörle ve yöneticilerin bakış açısıyla oluyor. Bunlar olmazsa, büyükşehirler başarılı oyuncularımızı alıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu işe akıl koyuyor, başka şehirlerin kulüplerinde kariyerine devam eden başarılı sporcularımızı bünyemize kazandırıyoruz.” diye konuştu. 
Haber Merkezi

  • Cuma 21.2 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.8 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 8.5 ° Güneşli
1

Bir dokunuşta 3 motor!

2

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Tamamen işime odaklanıyorum”

3

Akın’dan Ziraat Odası’na ziyaret

4

Bandırmaspor Yönetim Kurulu açıklaması

5

Bu bir rekor!

6

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’ndan Erdek İlçe örgütüne ziyaret

7

Atatürk Bandırma’da