Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milli otomobilimiz Balıkesir meydanında sergilenecek

Milli otomobilimiz Balıkesir meydanında sergilenecek

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için geçtiğimiz gün çekilen kura sonucunda aracı almaya hak kazanan 20 bin kişiden birisi olan Karesi Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Kemal Aydın

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için geçtiğimiz gün çekilen kura sonucunda aracı almaya hak kazanan 20 bin kişiden birisi olan Karesi Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Kemal Aydın, TOGG markasına herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek kendisine teslim edilecek aracı Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda sergileyeceğini söyledi. 
TOGG için başvuru sürecini anlatan Aydın, “Cumhurbaşkanımızın 2023 ve 2071 vizyonu çerçevesinde biz de Cumhur İttifakı olarak devletimizin, milletimizin her zaman yanında olduk. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız yerli ve milli bir otomobil kampanyası başlattı. Bunun ilk adımlarını attıktan sonra otomobilin üretim aşamasına geçildi. Cumhurbaşkanımız bu süreçte verdiği vaatlerinde insansız savaş uçaklarından tutun SİHA'lara, tünellerden otoyollara, köprülere kadar her şeyi gerçekleştirdi. Biz de ben de Cumhur İttifakı'nın bir üyesi olduğum için, güvenimiz tam olduğu için yerli ve milli otomobil kampanyasına katılmak istedim.” diye konuştu. 
Aracın özellikleri bakımından da Türkiye şartlarının üstünde bir araç olduğuna vurgu yapan Aydın, “Aracın özelliklerine baktığımız zaman 500 küsur kilometre menzili olduğu, yerli ve milli olması bizim için önemliydi. Araca donanımsal olarak baktığımızda ayrıca şartlarının üstünde araç olduğu görülüyor. Biz Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin gösterdiği hedefte ilerlerken onların tavsiyelerine uyup TOGG almaya karar verdik. Aracın bana çıktığıyla ilgili sosyal medyada yaptığım paylaşım sonrasında çok sayıda kişi beni arayarak arabayı kendilerine devretmemi istediler. Bende bunun üzerine vatandaşların da görmesi, incelemesi adına aracı Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda sergileme kararı aldım. İnşallah devletimiz yerli ve milli otomobilimiz gibi imkanlar sunmaya devam eder ve biz de bu imkanları desteklemeye devam ederiz.” Dedi.

Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false