Milli Sporculara moral ziyareti
Milli Sporculara moral ziyareti
Spor Haber
Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe 13:00
Güncelleme: 21 Eylül 2023 13:00
Milli Sporculara moral ziyareti

18 Eylül Erdek’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı gibi anlamlı bir günde, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Temsilcisi Yaşar Ceyhun Mırız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim İlanku, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler.  
Ziyarette sporculara başarı dileklerinde bulunan protokol üyeleri, sporculara baklava ikram ettiler.  
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy yaptığı açıklamada “İlçemizin Kurtuluş Gününde Erdek'imizin, gururu olan Milli Sporcularımızı Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü’nde ziyaret ettim. Bizleri her zaman gururlandıran sporcularımıza, Antrenör Niyazi hocaya teşekkür ederim. Erdekspor kulübümüzün oyuncalarına da sezon öncesi başarılar diledim.” dedi.  
Diğer yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Temsilcisi ve Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız’da ailelerin talebi üzerine kulübe nakdi yardımda bulunacağının sözünü verdi.         

Haber: Bülent Özgü

Anahtar Kelimeler: Milli Sporculara moral ziyareti
  • Cumartesi 24.2 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Balıkesir Odaları ve Borsaları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

2

Ziraat Odası Başkanı Saçıl’dan zeytinde fiyat çağrısı

3

Küçük Yaşta Büyük Duyarlılık: 6 Yaşındaki Muhammed Emir’den Filistin’e Anlamlı Bağış

4

1.Balıkesir Kitap Fuarı coşkuyla açıldı

5

Meriç Başaran’a “Yaşam Boyu Onur Ödülü”

6

Bordo Basket’te radikal karar Genel menajer ve baş antrenörle yollar ayrıldı

7

Dr. Panç: “Bandırma artık üvey evlat muamelesi görmemelidir”