Mimarlar bir araya geldi
Çağrı Aldemir’in başkanlığında yeni göreve başlayan Balıkesir Mimarlar Odası Bandırma Temsilciliği üyelerine kahvaltı verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi 15:56
Güncelleme: 27 Ocak 2024 15:56
Mimarlar bir araya geldi

Çağrı Aldemir’in başkanlığında yeni göreve başlayan Balıkesir Mimarlar Odası Bandırma Temsilciliği üyelerine kahvaltı verdi.

Erdek’in Ocaklar bölgesinde, “Parmos Otel”de gerçekleşen kahvaltıya yoğun bir katılım gerçekleşti.

Kahvaltıda konuşan Mimarlar Odası Bandırma Temsilcisi Çağrı Aldemir, “Sizlerle birlikte dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında olmaktan mutluyuz. Amacımız, bundan sonra da üyelerimiz arasında mesleki dayanışmanın sağlanmasıdır. Mimarlık, estetik ve sanatı bünyesinde barındıran bir meslektir. Son dönemlerde kent estetiğine ne yazık ki pek dikkat edilmiyor. Kent estetiğine uygun binalar yapılmasını da çok önemsiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde yeni projelerimizle sizlerle birlikte olmayı umuyoruz” dedi.

Ardından Mimar Seyfettin Ertekin de bir konuşma yaptı.

Kahvaltısına Bandırma’nın yanı sıra Erdek ve Manyas’lı mimarların da katıldığı Mimarlar Odası Bandırma Temsilciliği’nin 129 üyesi bulunuyor.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Mimarlar araya geldi
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret