Minik Eller, Büyük Hayaller
23 Nisan Neşesi Duvarı, Çocukların Hayal Gücüyle Renklendi
Erdek Haber
Yayın: 22 Nisan 2025 - Salı 14:42
Güncelleme: 22 Nisan 2025 16:00
Minik Eller, Büyük Hayaller

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkulu kutlamaları çerçevesinde,  Erdek Belediyesi Kültür ve Sanat faaliyetleri dâhilinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen duvar boyama etkinliği, çocukların yaratıcı dokunuşlarıyla hayat buldu.

Etkinlik alanında bir araya gelen minikler, duvarı çeşitli renklerle donatırken, her biri kendi çizim yaptığı bölüme bir isim verdi. Çocukların sınırsız hayal gücünün yansıdığı bu etkinlikte, yapılan oylama sonucunda duvarın adı "23 Nisan Neşesi" olarak belirlendi. 

Etkinliğe katılan çocuklar, sanatın ve yaratıcılığın keyfini çıkarırken, aynı zamanda 23 Nisan'ın coşkusunu doyasıya yaşadı. "23 Nisan Neşesi" duvarı, bugünün ve geleceğin küçük sanatçılarının imzasını taşıyan bir eser olarak, Erdek Balıkçı Barınağında hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Etkinliğe Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan'da katılırken aileler ise bu tür etkinliklerin çocukların gelişimi için önemine vurgu yaparak, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Haber: Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Minik Eller Büyük Hayaller
  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor

2

CHP’de ilk kongre Erdek’te: Hale Tuna güven tazeledi

3

Tatlısu Mahallesi’nde temizlik atağı

4

CHP’nin Balıkesir ilçe kongre tarihleri açıklandı

5

Erdek Zeytin Kooperatifi'nde rekolte bildirimi 15 Eylül'de başlıyor

6

Damlama sulamalı kenevir tarlasına jandarma baskını

7

Kırsal mahallelere salça makinesi dağıtıldı