Minikler kuklalarla tanıştı
Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) çok farklı bir gösteri ile çocuklarla buluştu.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Ekim 2015 - Salı 19:16
Güncelleme: 20 Ekim 2015 19:16
Minikler kuklalarla tanıştı

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) çok farklı bir gösteri ile çocuklarla buluştu.
Çocuklar, el kuklası, ipli kukla ve daha fazlasıyla tanıştı.
Balıkesir Sanat Merkezi organizasyonunda ?Fazladan Büyüyenler? isimli kukla tiyatrosunda çocuklar kuklaların hayatına kısa bir yolculuğa çıktı.
Genetikleri değiştirilmiş hormonlu meyve ve sebzelerin traji-komik hikayeleri İlker Kılıçer´in farklı yorumu ile kuklalar eşliğinde çocuklara anlatıldı.
Gösteri, genleri değiştirilmiş canlıların buzdolabından fırlayıp evden kaçarak sokakta buluşmaları ile başladı. Olduklarından çok farklı biçimlere bürünen zavallı canlılar arasında ilginç ve traji-komik diyaloglar yaşandı. Ama öncesinde başından geçeni seyircilerle paylaşan kukla Cemal´in anlatısı gerçekten ibretlik dedirtecek cinstendi.
Oyun sonrası çocukların ailelerinin memnuniyeti yüzlerine yansırken, her hafta farklı ve bilgilendirici oyunlarla çocukları tiyatro ile buluşturan Balıkesir Sanat Merkezi yetkililerine teşekkür eden aileler etkinliklerin artarak devam etmesini dile getirdiler.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Minikler kuklalarla tanıştı
  • Cuma 17.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

General Balcı Çamlığı’na elveda!

2

ERDEK’TE EV YANGINI: 1 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

3

BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi

4

Nail Erten adaylığını açıkladı

5

Bir koç, 1 milyon 110 bin liraya satıldı

6

Manyas'ta kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

7

Belediye şantiyesindeki ticari alanlar satışa çıktı