Miraç Kandili programı düzenlendi
Erdek İlçe Müftülüğü organizasyonunda, Miraç Kandili dolayısıyla ilçemiz Hacı Ömer Camisi (Çarşı Camii) başta olmak üzere bağlı mahallelerdeki birçok camilerde programlar yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Mayıs 2014 - Salı 12:00
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 12:00
Miraç Kandili programı düzenlendi
Erdek İlçe Müftülüğü organizasyonunda, Miraç Kandili dolayısıyla ilçemiz Hacı Ömer Camisi (Çarşı Camii) başta olmak üzere bağlı mahallelerdeki birçok camilerde programlar yapıldı.
Yatsı namazı öncesi başlayan Hacı Ömer Camisi'ndeki (Çarşı Camisi) programda, Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın tarafından gecenin önemini konu alan vaaz verildi.                      
Cemaat daha sonra yatsı namazını kılıp dua ettikten sonra, okunan 10 hatmin ve çekilen tevhitlerin duası Çarşı Camisi İmamı Mustafa Bican hocamız tarafından yapıldı.
Ayrıca Manisa`nın Soma ilçesindeki maden faciasında ve Bosna Hersek`teki sel felaketinde mağdur olanlar için dualar edildi.
Camilerdeki kandil programlarına kadın ve çocuklar da ilgi gösterdi. Hafızlar Kur`an-ı Kerim, kaside okudu, ilahi söyledi.
Cami önlerinde vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.
Miraç Kandili nedeniyle düzenlenen program; Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, Erdek Çarşı Camisi İmamı Mustafa Bican, Ebu Hanife Camisi İmamı Nafis Sicim, Çarşı Camisi Müezzini Cengiz Aksın, Yalı Camisi İmamı Harun Köse ile Yücel Yılmaz tarafından sunuldu.
Çarşı Camisi İmamı Mustafa Bican hocamız, programın sonunda yaptığı açıklamada, caminin sabaha kadar açık kalacağını duyurdu.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı