Mırız'dan Emniyet Teşkilatı'na büyük destek
Vali Ustaoğlu'ndan Mırız'a plaket
Erdek Haber
Yayın: 04 Ekim 2024 - Cuma 17:44
Güncelleme: 04 Ekim 2024 17:44
Mırız

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alımı gerçekleştirilen 204 adet hizmet aracı tanıtım töreninde Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından hayırsever işadamı Erdek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız'a, plaket takdim edildi.

Balıkesir Merkez Havalimanında gerçekleştirilen törende araçların alımında destek sağlayan iş insanı AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız ilk olarak kürsüye çağrılarak Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından plaket verildi.

Mırız plaket takdim edilmesinden dolayı Vali İsmail Ustaoğlu’na ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’e teşekkürlerini iletti ve plaketin manevi değerinin büyük olduğunu ifade ederek. "Emniyet Teşkilatımıza bir nebze cansuyu olabildiysem ne mutlu bana. Her zaman devletimizin ve polisimizin yanındayız" diye konuştu.

Haber: Tuncay Ertan

 

  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!