Mirza, kardeş şehir Lutsk kentinde
Bandırma´nın kardeş şehri Ukrayna´nın Lutsk kenti, 931. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Ağustos 2016 - Salı 10:01
Güncelleme: 23 Ağustos 2016 10:01
Mirza, kardeş şehir Lutsk kentinde

Bandırma´nın kardeş şehri Ukrayna´nın Lutsk kenti, 931. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Ukrayna´nın kenti Lutsk´ta düzenlenen kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı.
Bandırma´nın kardeş şehirlerinden biri olan Ukrayna´nın şehri Lutsk´a Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından ziyaret gerçekleştirildi.
Lutsk kentinin 931. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri için ziyarette bulunan Başkan Mirza, dünya barışının gerçekleşmesi dileklerini etkinliklerde dile getirdi.
Bandırma ve 16 kardeş şehrin daha katıldığı bu etkinliklerde, Başkan Dursun Mirza Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´ne katılan Lustk´lu dostları ile görüştü. Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma´nın tüm dünya kentleri ile bütünleşmesini, Bandırma´nın dünya kenti olmasını hedeflediklerini söyledi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ