Mirza, öğrencileri yerel yönetim konusunda bilgilendiriyor
Bandırma´da bulunan okulların öğrencileri Yerel Yönetimlerle ilgili sorularını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından öğrenmeye devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Mayıs 2017 - Cuma 18:57
Güncelleme: 19 Mayıs 2017 18:57
Mirza, öğrencileri yerel yönetim konusunda bilgilendiriyor

Bandırma´da bulunan okulların öğrencileri Yerel Yönetimlerle ilgili sorularını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından öğrenmeye devam ediyor.
Ali Fahri İşeri İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri öğretmenleri Özlem Özefe ve Habibe Topuz gözetiminde Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.
Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen buluşmada Başkan Mirza tüm öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı.
Kırsal Mahallelerden taşıma sistemi ile okula gelen öğrenciler mahallelerine yapılan park ve yollardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, ikinci bir parkın yapılmasını da istediler. Ayrıca mahallelerine halk otobüsü talebinde bulundular.
Mirza, belediyenin sorumluluk alanları sorusuyla birlikte ulaşımın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında olduğunu öğrencilerle paylaştı.
Öğrencilerden birinin "En büyük hayaliniz nedir?" sorusuna Başkan Mirza, "Bandırma´nın il olması en büyük hayalim" olarak yanıtladı.
Ali Fahri İşeri İlkokulu öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Dursun Mirza, çocuklara kurşun kalem, boya kalemi ve Başkan Amca İle Çanakkale Gezisi adlı çizgi roman kitabı hediye etti.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor