Mirza, yeni Kapalı Pazar yeri için esnaf temsilcilerini dinledi
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Ağustos 2016 - Cumartesi 07:34
Güncelleme: 13 Ağustos 2016 07:34
Mirza, yeni Kapalı Pazar yeri için esnaf temsilcilerini dinledi

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.
Başkan Dursun Mirza, Kapalı Pazar yerinin halkın sadece erzak ihtiyacının tedarik etmek için kurulmuş bir pazaryeri değil, vatandaşlarımızın ailesiyle oyun parkı, kafe ve restoran sıkılmadan vakit geçirebileceği, mescit sayesinde bulunduğu yerde ibadet edebileceği yaşam alanı olarak hazırlandığını açıkladı.
Başkan Mirza ?Elbette ki istekler sonsuzdur ancak koşullar sınırlıdır. Bizde kısıtlı koşullar altında, çok güzel bir proje gerçekleştirdik. Şimdi projemizin son aşaması olan esnafımızı yerleştirmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızla bir araya gelerek onların da düşüncelerini dinleyerek yerleşim planı çıkarmaya çalışıyoruz Yakında Açılışını yapacağımız pazar yerimiz esnafımıza hayırlı olsun.? dedi.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ