Mirza, yerel yönetim dersi verdi
Bandırma 100 Yıl İlkokulu ve 17 Eylül İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin Sosyal Bilgiler ders üniteleri olan ?Yerel Yönetimler? konusunda bilgi almak için belediyeyi ziyaret ettiler.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Mayıs 2016 - Salı 23:56
Güncelleme: 03 Mayıs 2016 23:56
Mirza, yerel yönetim dersi verdi

Bandırma 100 Yıl İlkokulu ve 17 Eylül İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin Sosyal Bilgiler ders üniteleri olan ?Yerel Yönetimler? konusunda bilgi almak için belediyeyi ziyaret ettiler.
Başkan Mirza, öğrencileri belediye meclis salonunda misafir ederek onlarla ile tek tek ilgilendi.
Belediyenin yaptığı çalışmalar dışında, belediyenin işleyişi ve belediye bünyesinde bulunan müdürlüklerin görevleri hakkında bilgi veren Başkan Mirza öğrencilerin yönelttiği bütün sorulara içtenlik ve samimiyetle cevap verdi.
Meclis salonunda ki görüşme sonrası tüm öğrencilere belediye binası içerisindeki müdürlükleri ve birimleri tanıtan Mirza, bölgedeki tüm okullara öncelik temelinde azami destek sunmaya çalıştıklarını ve geçen 2 yıl içerisinde bölgedeki pek çok okulun teknik ve fiziki destek taleplerini karşıladıklarını ifade etti. Öğrencilerden gelen "Belediye Başkanlığı zor bir görev mi?", "Hangi kitapları okuyorsunuz?", "En sevdiğiniz spor?", "Çocuklar için neler yapıyorsunuz?" gibi soruları cevaplayan Belediye Başkanı Dursun Mirza, tüm çocuklara küçük günün anısına hediyeler verdi. Öğrencilerin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Mirza 17 Eylül İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Melis Nur Yılmaz´ın kendisine yazdığı şiir ile duygu dolu anlar yaşadı.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 5.5 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 13.8 ° / 1.6 ° Güneşli
1

Gönen'de hafif ticari aracın çarptığı yaya öldü

2

MAÇIN ARDINDAN

3

Bandırmaspor, Vanspor’u iki golle geçti: 2-0

4

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

5

Erdek’te karate turnuvası düzenlenecek

6

Lions Kulübü’nden burs desteği

7

Erdek’te tavla turnuvası