Mirza, bayanların eğitimine destek veriyor
Bandırma Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin yürüttüğü Kadınlar Güçleniyor” projesi kapsamında düzenlenen eğitimler sona erdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Nisan 2015 - Perşembe 14:27
Güncelleme: 02 Nisan 2015 14:27
Mirza, bayanların eğitimine destek veriyor

Bandırma Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin yürüttüğü “Kadınlar Güçleniyor” projesi kapsamında düzenlenen eğitimler sona erdi.
Kamer Vakfı’nın Türkiye çapında yürüttüğü “Kadınlar Güçleniyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Farkındalık Çalışması” ve “Bilinç Yükseltme Eğitimi” 2. Etap çalışmaları tamamlandı.
Bandırma SKT temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve ev hanımlarından oluşan 14 kişilik ekibe, Eğitmen Nermin Aydın ve Kadın Danışma Merkezi Başkanı Muazzez Palta tarafından “Kadın haklarının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi” doğrultusunda verilen eğitimlerin 2. Etabı dün düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.
5 aylık bir eğitim sürecinin ardından eğitime katılım belgelerini Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın elinden alan bayanlar, kadınların toplumdaki vazgeçilmez yerinin önemini vurgulayarak bu konuda diğer kadınları aydınlatmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler.

  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0

2

CHP’den Erdek programı: Serkan Sarı ve Ensar Aytekin örgütle buluştu

3

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

4

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

5

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

6

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

7

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA