Mirza belediyeyi 100 milyon borçla devraldı
Bandırma Belediye Başkanlığına seçilen Dursun Mirza görevine başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba 18:48
Güncelleme: 03 Nisan 2024 18:48
Mirza belediyeyi 100 milyon borçla devraldı

Bandırma Belediye Başkanlığına seçilen Dursun Mirza görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Mirza, daha sonra cumhuriyet alanındaki kalabalığa hitap etti. Alanda önce CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak konuştu. Ardından kürsüye gelen Mirza, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andıklarını belirterek, “Onlara borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz” dedi.

Ardından, büyük bir grupla belediyeye yürüyerek gelen Mirza, başkanlık makamında görevi Tolga Tosun’dan devraldı.

Tosun’un yaptıkları hizmetler hakkında bilgi vermesinin ardından konuşan Dursun Mirza, Tosun’a hizmetleri için teşekkür ederek, “Onun başlattığı, bitirilmeyen yatırımları tamamlamak boynumuzun borcu. Hem bu hizmetleri tamamlayacağız hem de yeni projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Mirza, bir ara Tosun’a belediyenin borcu olup olmadığını sordu. Tosun, “100 milyon borcumuz var. Ancak BASKİ’den 38 milyon alacağımız bulunuyor. Kasamızda ise 38 milyon bırakıyoruz” diye konuştu.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Mirza belediyeyi milyon borçla devraldı
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
  • Pazar 18.5 ° / 11.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.6 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Elektrikli bisikletten düşen kadın yaralandı

2

Başkan Akın, Erdek heyetinin taleplerini dinledi

3

Erdek’te Okul Müdürleri ve Öğretmenlere Çift Aşamalı TYMM Eğitimi

4

Erdek Limanı’nda sürpriz konuk: Pelikan vatandaşların arasında

5

Bandırma’da sahipsiz hayvanların sahibi var!

6

Genç ressamlar sergi açtı

7

Gönen Kitap Günleri’nin programı belli oldu