Mirza belediyeyi 100 milyon borçla devraldı
Bandırma Belediye Başkanlığına seçilen Dursun Mirza görevine başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba 18:48
Güncelleme: 03 Nisan 2024 18:48
Mirza belediyeyi 100 milyon borçla devraldı

Bandırma Belediye Başkanlığına seçilen Dursun Mirza görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Mirza, daha sonra cumhuriyet alanındaki kalabalığa hitap etti. Alanda önce CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak konuştu. Ardından kürsüye gelen Mirza, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andıklarını belirterek, “Onlara borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz” dedi.

Ardından, büyük bir grupla belediyeye yürüyerek gelen Mirza, başkanlık makamında görevi Tolga Tosun’dan devraldı.

Tosun’un yaptıkları hizmetler hakkında bilgi vermesinin ardından konuşan Dursun Mirza, Tosun’a hizmetleri için teşekkür ederek, “Onun başlattığı, bitirilmeyen yatırımları tamamlamak boynumuzun borcu. Hem bu hizmetleri tamamlayacağız hem de yeni projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Mirza, bir ara Tosun’a belediyenin borcu olup olmadığını sordu. Tosun, “100 milyon borcumuz var. Ancak BASKİ’den 38 milyon alacağımız bulunuyor. Kasamızda ise 38 milyon bırakıyoruz” diye konuştu.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Mirza belediyeyi milyon borçla devraldı
  • Salı 13.2 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.7 ° / 6.2 ° Güneşli
  • Perşembe 15 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

ADD’den Polat’a önemli görev

2

“Öztaylan’dan İstanbul’da Yoğun Mesai: Güvenlik, Kültür ve İlim Buluşmaları”

3

Bandırma’da Süper Loto sevinci: 150 milyonluk büyük ikramiye tek kupona isabet etti

4

Sarıyer, Bandırmaspor’u 1-0 Mağlup Etti

5

2025 Aile Yılı Kapsamında Bandırma SHM’den Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

6

Erdekspor, Avşa’dan 3 Puanla Döndü

7

Büyükşehir’den Bandırma’da bir ilk daha