Mirza’dan siyasi gelişmelere değerlendirme
Bandırma’nın önceki belediye başkanı Dursun Mirza, son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.
Siyaset haber
Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi 18:36
Güncelleme: 11 Kasım 2023 18:36
Mirza’dan siyasi gelişmelere değerlendirme

Bandırma Sanayi Sitesi’ndeki “İkizler Kral Balıkçılık” lokantasının açılış kurdelesini kesen Mirza, daha sonra siyasi gelişmeleri değerlendirirken, “CHP’de ve toplumda değişim beklentisi vardı. Partimizin son kurultayında bu değişiklik karşılığını buldu ve Özgür Özel Genel Başkan seçildi” dedi.

CHP’nin tüzük kurultayının gerçekleşmesinden sonra yerel seçimler için takvimin çok kısalması nedeniyle aday belirlemede ön seçim yapılmasının zor olduğuna işaret eden Mirza, “Anlaşılıyor ki partimiz, başarılı belediye başkanlarını yeniden aday gösterecek, başarılı görmediği başkanlar olduğunda ise adaylar arasında gerçekçi şekilde uygulanacak anketlerle adayı belirleyecektir” diye konuştu.

Mirza, CHP’nin Parti Meclisi’ne giren Genel Başkan Özgür Özel’in anahtar listesinden giren Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve bağımsız olarak listeyi delerek giren Mehmet Tüm’ü kutladı.

​​​​​​​ÖNDER BALIKÇI

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ