Mirza’dan Yeşilçomlu Kavunu teşekkürü
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Yeşilçomlu Kavunu’na “coğrafi tescil belgesi” alınmasında emeği geçenleri kutladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Aralık 2025 - Pazar 18:37
Güncelleme: 21 Aralık 2025 18:37

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Yeşilçomlu Kavunu’na “coğrafi tescil belgesi” alınmasında emeği geçenleri kutladı.

Mirza, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Yeşilçomlu kavunumuz, Bandırma Belediyesi tarafından coğrafi işaret tescil belgesi alarak resmen tescillendi. Artık Yeşilçomlu kavunumuz, toprağın bereketini, emeğin değerini ve yöremizin özgün lezzetini tescilli bir marka olarak geleceğe taşıyor. İlk başkanlık dönemimde festivallerini başlattığımız, bu dönemde de kararlılıkla sürdürdüğümüz Yeşilçomlu Kavun Festivali, bugün bu gurur tablosunun en somut göstergelerinden biri oldu. Bu başarıda emeği geçen üreticilerimize, önceki muhtarımız Mustafa Can Toros ve şimdiki muhtarımız Süleyman Öztaş ve azaları ile katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”

  • Pazar 12.4 ° / 6.3 ° false
  • Pazartesi 9.8 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Mirza’dan Yeşilçomlu Kavunu teşekkürü

2

Erdek’te gol sesi çıkmadı

3

Milletvekili Çömez: “Manyas’a düşen İHA’dan neden bir haftadır haberimiz olmadı?”

4

Akın: “Gençlerimizin her talebi bizim önceliğimiz”

5

MAÇIN ARDINDAN

6

Bandırmaspor’a Erzurumspor darbesi: 0-2

7

Manyas’ta İnsansız Hava Aracı Düştü