MİRZA'NIN GÜNDEMİNDE MALTA DERESİ VAR
BAŞKAN MİRZA MALTA’YA EL ATIYOR
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Mart 2025 - Salı 10:54
Güncelleme: 11 Mart 2025 10:54
MİRZA

Bandırma Belediyesi, kent genelinde yeşil alanları artırma ve mevcut parkları iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Malta Deresi bölgesinde kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; su depoları, sulama sistemi, zemin iyileştirmesi, ağaçlandırma çalışmaları, çim ekimi ve kamelyalar konusundaki eksiklerin giderilmesi için planlamalar yapılıyor. Bölgenin daha kullanışlı hale getirilmesi amacıyla çalışmalar başlıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Malta Deresi’nin vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Bandırma’da yeşil alanları çoğaltmak ve mevcut parkları iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malta Deresi’nde yürüttüğümüz düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte burayı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler: MİRZA' GÜNDEMİNDE MALTA DERESİ
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı