Motorsiklet kazası: 1 ölü 1 yaralı

Motorsiklet kazası:  1 ölü 1 yaralı

Vatani görevini 10 gün önce tamamlayan genç motorsiklet kazasında can verdi. Askerden 10 gün önce terhis olan 21 yaşındaki Yusuf Ramazanoğlu,

Vatani görevini 10 gün önce tamamlayan genç motorsiklet kazasında can verdi.
Askerden 10 gün önce terhis olan 21 yaşındaki Yusuf Ramazanoğlu, askere 1990/4 tertip olarak gidecek arkadaşıyla birlikte motosikletle Bandırma`ya giderken Erdek-Bandırma karayolunun 8. kilometresinde Berlin Motel önünde kaza yaptı. Ramazanğlu`nun olay yerinde öldüğü kazada, arkasında oturan arkadaşı ise yaralandı.
Erdek`e bağlı Çeltikci Köyü`nde ikamet eden Yusuf Ramazanoğlu, 10 gün önce vatani görevini tamamlayıp köyüne geri dönmüştü. Pazartesi günü akşamı, yakında askere gidecek arkadaşıyla gezmek için motosikletine binen Yusuf Ramazanoğlu, isminin Cemil Karaorman (20) olduğunu öğrendiğimiz arkadaşını arkasına alarak Bandırma`ya gitmek üzere beraber  yola çıktılar. Saat 01.00 sıralarında Berlin Motel önüne gelen Ramazanoğlu, motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce karayolunu ikiye bölen orta refuja ardından refuj üzerindeki trafik işaret levhasına savruldu.  Çarpmanın etkisiyle Yusuf Ramazanoğlu kaza yerinde yaşamını yitirirken, arkasında oturan ve bir hafta sonra vatani görevini yapmak üzere Çanakkale`ye gidecek olan Cemil Karaorman ise hafif şekilde yaralandı. Karaorman kaldırıldığı Erdek Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Askerden geldikten sonra arkadaşıyla motorsiklet gezisi yaparken yaşamını yitiren Yusuf Ramazanoğlu`ndan ise geriye askerde ve teskere aldıktan sonra köyüne geldiğinde arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraflar kaldı. Ramazanoğlu`nun cesedi ölüm nedeninin tesbiti için Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Adli tıp Kurumundan gelen Ramazanoğlu`nun naaşı Salı günü Çeltikçi Köyünde toprağa verildi.