Motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı
Burhaniye ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Haziran 2019 - Cuma 23:36
Güncelleme: 21 Haziran 2019 23:36
Motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı

Burhaniye ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı.
Edinilen bilgiye göre; Ören´den Akçay istikametine gitmekte olan Selma Salcan yönetimindeki 35 P 8777 plakalı otomobil Altınkamp yakınında sola dönmek isterken, karşı yönden gelen İbrahim Kızmaz yönetimindeki 10 LJ 065 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarına savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsü 112 Acil Sağlık ambulansı ile Burhaniye Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün kaskı ve özel elbisesi sayesinde kazayı ucuz atlatmasına neden olduğu bildirildi.
Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

2

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

4

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

5

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

6

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

7

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti