Muharrem ayında toplam 25 bin kişilik aşure dağıtıldı
Edremit Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısı ile düzenlenen aşure hayırları Güre Mahallesi´nde sona erdi. Altı ayrı merkezde toplam 25 bin kişilik aşure dağıtıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Eylül 2019 - Çarşamba 22:12
Güncelleme: 18 Eylül 2019 22:12
Muharrem ayında toplam 25 bin kişilik aşure dağıtıldı

Edremit Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısı ile düzenlenen aşure hayırları Güre Mahallesi´nde sona erdi. Altı ayrı merkezde toplam 25 bin kişilik aşure dağıtıldı.
Muharrem ayı dolayısı ile Edremit Belediyesi tarafından Edremit ilçe merkezi, Akçay, Altınoluk, Zeytinli, Kadıköy, Güre Mahallelerinde aşure hayrı düzenlendi.
Edremit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aşevinde hazırlanan kazanlar dolusu aşureler vatandaşlara ikram edildi. Güre Mahallesi köy merkezi ve İskele Meydanı´nda ki yapılan aşure dağıtımı ile hayırlar sona erdi.
Kazanların başına geçerek vatandaşlara ikramda bulunan Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan ?Yas ve matem ayı Muharrem´de yüzyıllar önce yaşanan acıları bir kez daha yüreğimizde hissettik. Muharrem ayının ardından aşure ile birlikte bolluk, bereket ve sevgiyi paylaştık. Katılan, hayrımıza ortak olan tüm canlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.
Haber Merkezi

  • Salı 14.5 ° / 2.1 ° false
  • Çarşamba 12.3 ° / 1.7 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 1 ° Güneşli
1

SARBAY'DAN GENÇ YÖNETİM VURGUSU

2

ESNAFA %30 GERİ ÖDEME DESTEĞİ

3

Manyas'ın nüfusu eriyor

4

Başkan Akın’ın örnek projesiyle korkular sevgiye dönüştü

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE YOĞUN MESAİ

6

Ahmet Akın Bandırmalı hemşehrileriyle aynı sofrada buluştu

7

ERDEKSPOR FARKLI KAZANDI: 4-0