Muharrem Saner´i kaybettik
Bir dönem Erdek siyasetinin önemli ismiydi
Erdek Haber
Yayın: 09 Haziran 2016 - Perşembe 16:33
Güncelleme: 09 Haziran 2016 16:33
Muharrem Saner´i kaybettik

Bir dönem Erdek siyasetinin önemli isimleri arasında yer alan Muharrem Saner(71) vefat etti. Bodrum´da vefat eden Saner, bugün, Erdek Hacı Ömer Çarşı Camisi´nde kılınacak ikindi namazının ardından Erdek mezarlığında toprağa verilecek.

MUHARREM SANER KİMDİR?

Erdekli Muharrem Saner, uzun yıllar bu ilçede beyaz eşya ticareti yaptı. İlçe merkezindeki Saner Otel´in sahipleri arasındaydı. Daha sonra politikaya da atılan Saner, Anavatan Partisi´nin(ANAP) ilçe örgütü kurucuları arasında yer alıp, bu partinin ilçe başkanlığını üstlendi. Ali Haydar Sarı´nın ANAP´tan Erdek Belediye Başkanı olduğu dönemde rahatsızlanarak, ülke dışında tedavi gördüğü 1984 yılında bir süre belediye başkan vekili olarak hizmet verdi. Aynı dönemde yapılan yerel seçimde ANAP´ın belediye başkan adayları arasında yer aldı.

Erdek´te birçok sivil toplum örgütü, dernek, okul aile birlikleri ve vakıfların yanı sıra Erdekspor Kulübü´nün yönetim kurullarında da görevler üstlenen Muharrem Saner, İstanbul Moda Koleji´nde eğitim-öğretim gördüğü yıllarda 1. Lig´de mücadele veren Modaspor basketbol takımının da formasını giydi.

Emekli tiyatro sanatçısı Pınar Saner ile evli olup, Mert isimli bir çocuğu bulunan Muharrem Saner´in vefatı Erdek´te üzüntü yarattı.

Haber : Önder BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Muharrem Saner kaybettik
  • Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 11 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.6 ° / 7.4 ° Güneşli
1

ÇATI KATINDA KORKUTAN YANGIN

2

ERDEK ESNAFI YARIN SANDIK BAŞINA GİDİYOR

3

ERP Programı Nedir? İşletmenizi Baştan Sona Yönetin

4

Martta yağan kar beyaza bürüdü

5

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

6

BAYRAM SABAHI CİNAYET

7

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI