Muhtaç ailelere 800 ton kömür dağıtıldı
Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), daha önce belirlediği yardıma muhtaç ailelere kömür dağıtımı yaptı.
Erdek Haber
Yayın: 23 Mart 2017 - Perşembe 15:20
Güncelleme: 23 Mart 2017 15:20
Muhtaç ailelere 800 ton kömür dağıtıldı

Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında vakıf olarak yardıma muhtaç her aileye verilmek üzere bu yıl da toplam 800 ton kömür geldiğini söylerken, Erdek merkez ile ilçeye bağlı bulunan kırsal mahallelere yardımların dağıtımının tamamlandığı öğrenildi.

Saraylar İlk ve Orta Okulu Müdürlüğü´nün 21 Mart Nevruz Günü Ağaç Dikme Etkinliğine, Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İsmail Horzum, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksol ile ilçe protokolü katıldı.
Nevruz Bayramı´nın kutlanmasının ardından, öğrenciler ile bir araya gelen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ağaç dikme etkinliğinin Marmara Belediyesi´nin vereceği destekle adanın birçok yerinde çoğalarak devam edeceği müjdesini verdi.
Haber : Taygun Ertan

  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

2

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

3

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

4

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

5

Erdek’te yangın paniği

6

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

7

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu