Muhtaç ailelere 1000 ton kömür yardımı
Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), daha önce belirlediği yardıma muhtaç ailelere kömür dağıtımı yaptı.
Erdek Haber
Yayın: 11 Şubat 2015 - Çarşamba 06:35
Güncelleme: 11 Şubat 2015 06:35
Muhtaç ailelere 1000 ton kömür yardımı

Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), daha önce belirlediği yardıma muhtaç ailelere kömür dağıtımı yaptı.
Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve ilçemiz Kaymakamı Mustafa Demirelli’den alınan bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında vakıf olarak yardıma muhtaç her aileye verilmek üzere bu yıl da toplam 1000 ton kömür geldiğini söyledi.
Erdek merkez ile ilçeye bağlı bulunan kırsal mahallelere yardımların büyük bir bölümünün dağıtımının tamamlandığını kaydeden Demirelli, 800 muhtaç aileye, 750’şer kilodan, 1000 ton dağıtılan kömürün toplam bedelinin 370 bin lira olduğunu belirtti.
Vakıf kanalıyla ilçe merkez mahalleleriyle Ocaklar, Karşıyaka ve diğer mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömürlerin dağıtımlarında sona gelindiğini belirten Kaymakam Demirelli, yardıma muhtaç ailelerin kışı rahat bir şekilde geçirmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşa dığını sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan

  • Salı 30.9 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.1 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 32.5 ° / 14.9 ° Güneşli
1

4,5 Aylık hasret bitiyor: Kapıdağ'da balıkçılar 1 Eylül’e hazır

2

Marmara Adası'nın ciğerleri yanıyor!

3

Haftasonu yoğunluğu kazaları beraberinde getirdi

4

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ..!

5

Çömez’dan Mekin’e ziyaret

6

CHP heyetinden Erdek’e çıkartma

7

Milletvekili Turhan Çömez Erdek'te konuştu: “Yazık bu ülkeye!”