Muhtar Aydın, gazetemizin yeni yaşını kutladı
Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Yeni Erdek Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz ofisini ziyaret ederek 40. yaşımızı kutladı.
Erdek Haber
Yayın: 25 Eylül 2014 - Perşembe 17:39
Güncelleme: 25 Eylül 2014 17:39
Muhtar Aydın, gazetemizin yeni yaşını kutladı

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Yeni Erdek Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz ofisini ziyaret ederek 40. yaşımızı kutladı.

Gazetemizi ziyaret eden Zeytinli Mahallesi Muhtarını Sayfa Editörümüz Taygun Ertan konuk etti.
Ülkemizde demokrasinin güçlenmesi, çok sesliliğin gelişmesi ve kamuoyunun serbestçe oluşmasında yerel basının vazgeçilmez öneme sahip olduğuna dikkat çeken Muhtar Aydın, “Siyaset kurumu ve devlet yönetimi ile halk arasında köprü konumunda olan yerel basın, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamakta ve sorunların çözümüne yol gösterici katkıda bulunmaktadır. Yeni Erdek Gazetesi, güzide ilçemizin kalkınması ve sorunlarının çözümü için yoğun çaba göstermektedir. Bu düşüncelerle, gazetenize yayın hayatında başarılar diliyorum.
Şahsınızda bu yayın kuruluşlarında görev yapan sahibinden muhabirine, yazarından işçisine kadar bütün çalışanlarını kutluyorum.” diye konuştu.
Gazetemiz Sayfa Editörü Taygun Ertan’da, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın’a, 40. yaş gününe adım attıkları şu günde kendilerine yapılan nezaket ziyaretine teşekkür etti.

  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

2

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı

3

Balıkesir'de lodos etkili oldu; deniz taştı, 4 balıkçı teknesi battı

4

BAŞKAN MİRZA, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ ANT İŞEN’İ AĞIRLADI

5

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

6

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

7

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı