Tarih: 13.12.2014 16:33

Muhtarın ilgisizliği mahalle halkını isyan ettirdi

Facebook Twitter Linked-in

Doğanlar halkı muhtarın köye uğramadığından dertli
Erdek’e bağlı Doğanlar Mahallesi (eski köy) sakinleri Mahalle Muhtarı Ramis Golagan’ın köye uğramadığını ve mahallenin sorunlarıyla ilgilenilmediğinden dert yandı.
Mahallenin kaderine terk edildiğini söyleyen mahalle sakinleri, muhtar Ramiz Golagan`ın köye neden uğramadığına bir anlam veremediklerini belirtti.
Kapıdağ Yarımadasının en güzel koylarında yer alan Doğanlar Mahallesinin halinin içler acısı olduğunu paylaşan mahalle sakinleri, mahalle içi yolların çamur batağı olduğunu, muhtarın ilgisizliği yüzünden hizmet gelmediğinden yakındı. 

Gazetemizi ziyaret eden Doğanlar sakinleri, "Bundan iki dönem önce seçilen, 30 Mart’ta da yeniden seçilerek muhtarlık görevini yürüten Ramiz Golagan’ın hiç uğramadığından yakınarak mahalleyi kaderine terk etti. Yollarımız bataklık içinde, biraz yağmur yağsın evimizi, damımızı sel basıyor ve hayvanlarımız telef oluyor. Köyün ve vatandaşın hiçbir sorunu ile ilgilenmediği gibi köye 15 günde bir kez geliyor. Ne zaman gitsek kendisini yerinde bulamıyoruz devletin mührünün bırakıldığı bir resmi kurum bu kadar başıboş bırakılır mı? Mahallemiz sahipsiz kaldı, başımızda duran bir muhtar bile yok. Diğer mahallelere giden hizmetleri görüyoruz, mahallemiz çok kötü durumda. Yaşadıklarımız muhtarın ilgisizliğinden kaynaklanıyor. Görevini yerine getirmeyecekse, köye 15 günde bir gelecekse, o zaman onun bu makamı daha fazla işgal etmeye hakkı yok hemen istifa etmeli" diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Haber : Tuncay Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —