Muhtarlar Derneği Başkanı Baycan, külliye yolcusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın önümüzde ki günlerde muhtar dernek başkanlarına yönelik olarak düzenleyeceği toplantıya Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Koza Baycan da davet edildi.
Erdek Haber
Yayın: 29 Mart 2017 - Çarşamba 19:38
Güncelleme: 29 Mart 2017 19:38
Muhtarlar Derneği Başkanı Baycan, külliye yolcusu

Ülkemizde görev yapan 53 binin üzerinde muhtarı ilgilendiren muhtarlara yönelik olarak yeni yapılacak düzenlemelerin açıklanacağının öğrenildiği toplantıya Erdek´ten Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan´ın katılacağı öğrenilirken, dernek yönetiminden de bir kişi Baycan´a refakat edecek. 

6 Nisan tarihinde, Aksaray´da gerçekleşecek toplantıda muhtarların çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik olarak yapılacak yeni düzenlemelerin müjdesinin verilmesi bekleniyor.
Bu arada, aynı toplantıya, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu´nun da davet edildiği öğrenildi.
Haber : Taygun Ertan

  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 0.9 ° / -1.7 ° Yoğun kar yağışlı
1

Öztaylan Müjdelemişti!

2

Akın: “Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır”

3

Erdek Diyanet-Sen: “Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız”

4

Erdek’te Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerine Teşekkür Plaketi

5

Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

6

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

7

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü